Skip to main content
Brasserie de volksmacht heeft een nieuwe website

Brasserie de volksmacht heeft een nieuwe website!

Onze website begon een beetje te verouderen en daarom hebben we besloten om een heel nieuwe website ter beschikking te stellen van onze klanten. Er zijn veel dingen toegevoegd en we proberen de nieuwe website iedere maand te updaten om zo alle nieuwtjes bekend te maken. We zitten momenteel nog in de testfase dus als je fouten opmerkt mag je die altijd via ons nieuw contactformulier ons contacteren.

Wat is er dan allemaal precies veranderd?

Foto's van onze topgerechten

Al onze topgerechten zullen vanaf heden met foto ter beschikking staan op de website. Nieuwe suggesties en ook het start van seizoensgebonden gerechten zullen we hier ook duidelijk op vermelden.

Online reserveren

Omdat we steeds meer reservaties binnen krijgen vonden we het geen slecht idee om ook het online reserveren beschikbaar te maken. Wil je reserveren voor de dag zelf dan zal je wel nog steeds moeten telefoneren naar ons. Dit hebben we zo ingesteld om er zeker van te zijn dat we niet te veel reservaties binnenkrijgen en dat we in de problemen zouden komen met het aantal zitplaatsen ter beschikking in de brasserie.

Blog

Wij gaan artikels schrijven! Op vlak van marketing is dit een belangerijk gegeven anno 2019, zo trekken we nieuwe klanten aan en kunnen we belangerijke mededelingen bekend maken.

Gerechten afhalen

We hebben besloten om ook het afhalen van gerechten mogelijk te maken op dinsdag, woensdag en donderdag. Zo kan je zelfs bij jouw thuis genieten van een lekker gerecht gemaakt door een professionele chef.

Evenementen in Herk-de-stad

Herk-de-stad bruist van het leven. Bent u op zoek naar een leuk evenement in Herk-de-stad dan willen wij u hierover graag meer informatie geven op onze website. 

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van het reilen en zeilen van onze brasserie. Nieuwe suggesties of andere informatie zal je via deze weg rechtstreeks in jouw mailbox ontvangen.