Skip to main content
Brasserie de volksmacht heeft een nieuwe website

Brasserie de volksmacht heeft een nieuwe website!

Onze website begon een beetje te verouderen en daarom hebben we besloten om een heel nieuwe website ter beschikking te stellen van onze klanten. Er zijn veel dingen toegevoegd en we proberen de nieuwe website iedere maand te updaten om zo alle nieuwtjes bekend te maken.

Online reserveren

Omdat we steeds meer reservaties binnenkrijgen hebben we ook het online reserveren beschikbaar gemaakt. Wil je reserveren voor de dag zelf dan zal je wel nog steeds de telefoon moeten nemen en ons op de hoogte brengen. Dit hebben we zo ingesteld om er zeker van te zijn dat we niet te veel reservaties binnenkrijgen en dat we in de problemen zouden komen met het aantal zitplaatsen in de brasserie.

Blog

Wij gaan artikels schrijven! Op vlak van marketing is dit een belangerijk gegeven anno 2019, zo trekken we nieuwe klanten aan en kunnen we belangerijke mededelingen bekend maken.

Gerechten afhalen

We hebben besloten om ook het afhalen van gerechten mogelijk te maken op dinsdag, woensdag en donderdag. Zo kan je zelfs bij jouw thuis genieten van een lekker gerecht gemaakt door een professionele chef.